امروز علم نرم افزار کامپیوتر به سرعت در حال گسترش می باشد و در حقیقت بدون توجه به آن زبانهای ناشی از سرمایه گذارثی های عظیم در این زمینه و عدم تحقق اهداف مورد نظر را باید تحمل نمود به عبار دیگر فغالیت های مربوط به نوشتن و اجرای برنامه ها و استفاده نرم افزار های مختلف و پشتیبانی اطلاعات و راه اندازی شبکه و ... در سایه نیروی انسانی متخصص در این زمینه فراهم می گردد.

هدف از این رشته محل تربیت کاردان فنی در رشته نرم افزار کامپیوتر است که در دوره سه ساله فنی و حرفه ای رشته کامپیوتر تهیه شده و با استفاده از آموخته های تئوری و عملی بتواند در زمینه مشاغل مربوطه با تواناییها و مهارتهای علمی و عملی بر مهارتهای فنی ، تفکر طراحی نیز مورد توجه بوده است.

توانایی بعد از اتمام رشته :

نصب و راه اندازی سیستم کامپیوتر

ارزیابی قابلیت نرم افزار ها

تهیه و اجرای برنامه های مورد نیاز

تهیه مستندات مورد نیاز طراحان سیستم و برنامه نویسان سیستم و کاربران سیستم

تنظیم برنامه جایگزینی و گسترش امکانات اتاق ریزکامپیوتر

تهیه روشهای حفاظت از ابزار ، نرم افزار های پایه و برنامه های کاربردی

تهیه و پشتیبان اطلاعاتی و اطلاعات شبکه

تهیه روشهای بازسازی و راهاندازی شبکه

مشاغل قابل احراز :

مسئول کارگاههای آموزشی کامپیوتر

مربی آموزشی کامپیوتر

مسئول آرشیو نرم افزاری

برنامه ساز سیستم های کامپیوتری

مستند ساز سیستم های کامپیوتری

سرپرست اتاق ریز کامپیوتر

سرپرست راهبری شبکه های محلی کامپیوتر

نصاب و راهبر دستگاههای ریز کامپیوتر

ضوابط و شرایط پذیزش دانشجو :

فارق التحصیلان دوره های سه ساله فنی و حرفه ای در رشته کامپیوتر

قبولی در آزمون سراسری

دارا بودن شرایط جسمانی لازم و شرایط عمومی

تبصره : دیپلمه های مرتبط از شاخه کاردانش مشروط به گذراندن دروس جبرانی.

طول دوره و شکل نظام :

مطابق با نظام آموزشهای علمی_کاربردی طول دوره کاردانی 2 تا 3 سال است که دروس عملی و نظری آن ب صورت واحد ارائه میگردد. به طوری که هرواحد نظری معادل 16 ساعت و هرواحد کارآموزی معادل 120 ساعت در طول نیمسال تحصیلی می باشد.

آزمایشگاه ها و کارگاه های یک واحد را میتوان به ترتیب 48 و 64 ساعت در نظر گرفت. طول هر ترم 16 هفته ، معادل یک نیمسال تحصیلی می باشد.

تعداد کل واحد های درسی :

دروس عمومی                   11 واحد