1-تعریف و هدف :

هدف این دوره تربیت کارشناس علمی _ کاربردی در رشته حسابداری است که براساس نظام آموزشهای علمی _ کاربردی گروه هشتم شورای عالی برنامه ریزی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری طراحی و تدوین شده است . کارشناس علمی _ کاربردی حسابداری ، فردی است که دانش و مهارت های لازم را در زمینه های حسابداری صنعتی ، دولتی و مالی فرا گرفته باشد .

2-اهمیت و ضرورت دوره :

از آنجا که سیستم حسابداری نقش موثری در برنامه ریزی و کنترل عملیات موسسات اقتصادی جامعه ایفا می کند و مدیریت میتواند با تجزیه و تحلیل دقیق آنها چگونگی اجرای عملیات را مورد ارزیابی قرار دهد و علل عدم کارایی را کشف کند و در هر مورد تصمیمات مقتضی اتخاذ نماید ، تربیت کارشناسان حسابداری می تواند بسیاری از کمبود ها و نارسایی ها را جبران نماید.

3-مشاغل فارغ التحصیلان :

1.حسابدار در موسسات بزرگ

2.حسابدار صنعتی در موسسات بزرگ

3.حسابدار دولتی

4.حسابدار عمومی در موسسات

4-نقش و توانایی فارغ التحصیلان :

انجام امور حسابداری عمومی در موسسات بازرگانی ، بانکها و واحد های تولیدی و صنعتی و موسسات دولتی

انجام امور حسابداری در موسسات دولتی ، غیرانتفاعی و تعاونیها

حسابرسی شرکت بازرگانی ، تولیدی و صنعتی