1-تعریف و هدف :

دوره کارشناسی ناپیوسته مدیریت دولتی یکی از دوره های تحصیلی آموزش مدیریت است و هدف آن آموزش نیروی انسانی متخصص مورد نیاز کارخانه ها ،سازمان ها ، اداره ها ، موسسه ها و شرکت های دولتی و خصوصی جهت استفاده از روشهای علمی مدیریت همراه با وظایف و هدفهای گوناگون در سطوح کارشناسی می باشد.

2- اهمیت و ضرورت :

آشنایی مدیران رده های گوناگون با نقش و کاربرد رشته مدیریت در سازمانها دو موارد از این دانش با توجه به مسئولیت اجرایی که آنها بر عهده خواهند داشت.

افزایش آگاهی عمومی مدیران با توجه نقش موثر آنان در حل مشکلات اداری و سازمانی.

هموار کردن زمینه تحصیلی برای فارغ التحصیلان دوره های کاردانی تحصیلی (رشته های مختلف مدیریت)

3-نقش و توانایی :

شرکت کنندگان در این دوره علاوه بر آشنایی با مسایل نظری مدیریت با کاربردهای این رشته آشنا می شوند.

4-طول دوره و شکل نظام :

طول دوره کارشناسی ناپیوسته مدیریت دولتی 2 سال است که تمامی درس های آن به مدت چهار نیمسال ارائه و برگزار می شود که علاوه بر درسهای تئوری بر جنبه های کاربردی درسها تاکید ویژه ای شده است. دانشجویانی  که دوره های تحصیلی قبلی آنان غیر مرتبط باشد با توجه به گذراندن دروس کمبود می توانند تحصیلات خود را حداکثر در 5 نیمسال تحصیلی به پایان برسانند.

5-تعداد واحدهای درسی :

1- دروس عمومی                 9 واحد