1-تعریف و هدف:

دوره کارشناسی ناپیوسته مدیریت بازرگانی یکی از دوره های تحصیلی آموزش عالی و هدف از تشکیل این دوره آموزش نیروی انسانی متخصص مورد نیاز سازمانها ادارات موسسه ها و شرکتهای دولتی و خصوصی در زمینه بازرگانی با وظایف و هدفهای گوناگون و سطوح کارشناسی ناپیوسته میباشد. فارغ التحصیلان مدیریت بازرگانی می توانند در قسمتهای اداره امور تدارکات ، اداره امور کارگزینی ،اداره امور مالی ، بازاریابی و نظایر آن به کار اشتغال پیدا کنند.

2-طول دوره و شکل نظام :

طول دوره کارشناسی ناپیوسته مدیریت بازرگانی 2 سال است و تمامی درسهای آن در مدت 4 نیمسال ارائه و برگزار می شود. طول هر نیمسال تحصیلی 16 هفته می باشد در این دوره علاوه بر درسهای تئوری بر جنبه های کاربردی درسها تاکید ویژه ای شده است.

3-تعداد واحد های درسی :

1_ دروس عمومی (ع)                         10 واحد

2_دروس پایه (پ)                             20 واحد

3_دروس اصلی (الف)                          9 واحد

4_دروس تخصصی (ت)                      22 واحد

5_دروس اختصاصی ، اختیاری               7 واحد (دانشجویان ملزم به گذراندن 7واحد از دروس اختیاری میباشند )

جمع                                              68 واحد

4-نقش و توانایی :

شرکت کنندگان در این دوره افزون بر آشنایی با مسائل نظری دانش مدیریت با کاربرد این رشته آشنا می شوند.

5-ضرورت و اهمیت :

الف- آشفتگی و نابسامانی در بسیاری از موسسات بازرگانی عموما ناشی از عدم وجود اصول صحیح مدیریت و یا عدم رعایت این اصول میباشد

ب- آموزش صحیح مدیریت میتواند در شناخت مشکلات اقتصادی و بازرگانی جامعه و کوشش در رفع آن موثر باشد.

ج- اعمال حاکمیت ضوابط در اداره امور بازرگانی